se imajo drugi pri nas

 kako

Majda
Woman

Z zobmi imam težave že celo življenje. V SISU so se končno vzeli čas zame in mi natančno opisali vzrok mojih težav. Izdelali so mi odlične prevleke. Sodeloval je tudi zobni tehnik, zato oblika in barva ne bi mogle biti boljše.

pravi...

Jaka

pravi...

man 9

Da sem se prijavil na pregled je zaslužna moja punca, namreč že kar nekaj let nisem bil pri zobozdravniku. Kot otrok sem pridobil strah pred zobozdravnikom, ker me je ponavadi tam močno bolelo. 

No, v SISU ne "šparajo" z anestezijo, vse ti v naprej razložijo, naredijo počasi in človeško. Mene ni popolnoma nič bolelo.

pravi...

Man Portrait

Pri SISU zobozdravstvu pravijo, da je vse mogoče. In to so mi tudi dokazali. Prejšnji zobozdravnik ni našel ustrezne rešitve za moje težave z zobmi. V SISU pa so izdelali popoln načrt zdravljenja zame. 

Tomaž
Nika

pravi...

woman 8

Pogosto sem se smejala tako, da sem zobe zakrila z roko, saj mi moji zobje niso bili všeč. 

Želela sem si belih in lepo oblikovanih zob. Dr, Hauptman mi je svetovala, da izdelava luske za zgornje 4 zobe. Nad končnim rezultatom ne bi mogla biti bolje zadovoljna. In tudi sam proces je bil vrhunski, dr. Hauptman, res veliko energije in časa vloži v izdelek