top of page
2Q4A3393.jpg
2Q4A4540.jpg

KATARINA VODOPIVC

zobozdravnica

izobrazba: DOKTORICA DENTALNE MEDICINE

"Zobozdravniški poklic mi je v veliko zadovoljstvo, saj pri delu združujem meni pomembni vrednoti, to sta znanje in čut za soljudi. Rada delam z odraslimi in otroki ter dajem velik pomen preventivi. Zavedam se velikega vpliva dobrega ustnega zdravja na zdravje celega telesa."

O MENI

Sem Katarina Vodopivc, dr. dent. med. Zobozdravniški poklic mi je v veliko zadovoljstvo, saj pri delu združujem meni pomembni vrednoti, to sta znanje in čut za soljudi. Rada delam z odraslimi in otroki ter dajem velik pomen preventivi. Zavedam se velikega vpliva dobrega ustnega zdravja na zdravje celega telesa.

Po zaključeni splošni gimnaziji sem se vpisala na Medicinsko fakulteto Univerze v Ljubljani – smer dentalna medicina. Poleg formalnega izobraževanja me je zelo veselilo tudi sodelovanje v obštudijskih aktivnostih kot so organizacija mednarodnega kongresa študentov, izvedba preventivnih delavnic s področja ustnega zdravja za otroke in dijake ter vodenje društva SiDSIC, ki kot edino tovrstno društvo združuje študente dentalne medicine v Sloveniji. Z željo, da razširim svoje medkulturno razumevanje in nadgradim znanje, sem se v letnem semestru 5. letnika odpravila na študijsko izmenjavo na Univerzo v Oulu (Finska).

Sem vedoželjna in se rada spoprimem z izzivi. Redno se izobražujem v Sloveniji, tujini, na spletnih izobraževanjih, sledim novostim in najsodobnejšim tehnikam v zobozdravstvu.

Pacientom pri vsakem obisku zobozdravstvene ordinacije želim omogočiti kar se da prijetno izkušnjo. Najbolj me razveselijo strokovno in estetsko dovršeno delo ter nasmejani pacienti, ki se z veseljem vračajo na kontrolne preglede. 

PROFESIONALNA POT

2015

2015 - 2021

2021 - 2022

2022

GIMANZIJA CELJE - CENTER 

MEDICINSKA FAKULTETA LJUBLJANA - SMER DENTALNA MEDICINA (DIPLOMIRALA Z ODLIKO), DODATNO UNIVERZA V OULU (FINSKA)

PRIPRAVNIŠTVO: UKC Ljubljana, ZD Celje, ZD Šmarje pri Jelšah, ZD Novo mesto, Simed zobozdravstvo, Stomatoestetika Kuliš, Zobozdravstvo Pušnik - Novljan, Ortodent 

STROKOVNI IZPIT

TERMIN

bottom of page