top of page
Lasersko odstranjevanje dlak

LASERSKO ODSTRANJEVANJE DLAK

Vaša koža je zdaj lahko povsem gladka skozi celo leto z laserskim odstranjevanjem dlak.

V SISU uporabljamo najnovejše diodne laserje, ki zagotavljajo varno in učinkovito odstranjevanje dlak.

Naročite se že danes in izkoristite BREZPLAČNI uvodni posvet!

O POSTOPKU

Postopek trajnega odstranjevanja dlak z diodnim laserjem je preprost, minimalno boleč, varen in učinkovit.

Pred začetkom bomo glede na vaš tip kože in dlačic določili najbolj učinkovite parametre. Nato na tretirano področje nanesemo hladilni gel, ki poleg hlajenja omogoča gladko in hitro drsenje laserske sonde. Z lasersko sondo drsimo po tretirani površini, po sistemu mreženja, kar omogoča popolno prekrivanje in obdelavo vseh dlačic.

PRED TERAPIJO

Pomembno je, da se pred prvo terapijo vsaj 4 tedne dlačic ne puli oziroma depilira in vsaj 2 tedna ne svetli ali beli, saj laserski žarek deluje na pigment, ki se nahaja v dlačnem foliklu.

En dan pred posamezno terapijo si dlačice pobrijete (za končno pripravo tretiranega področja poskrbi naše osebje). Pred terapijo se odsvetuje uporaba krem in losijonov ter deodorantov in antiperspirantov.

PO TERAPIJI

Po terapiji se je potrebno izogibati sončnim žarkom (vsaj 3 tedne) oziroma vestno uporabljati zaščitni faktor (zlasti je to pomembno na področju obraza). Tri dni po terapiji se odsvetuje obisk savne in uporaba agresivnih mil, ki bi lahko povzročila draženje kože.

ŠTEVILO TERAPIJ

Laserski žarki lahko delujejo le na dlake v aktivni fazi rasti. Ker so dlake v danem trenutku v različnih fazah rasti, je potrebno terapije ponavljati. Na število potrebnih obsevanj vpliva tudi barva in debelina dlak ter območje na telesu. V povprečju je potrebnih 6 do 10 terapij v razmiku od 4 do 8 tednov. Posamezna terapija traja od 15 - 45 minut, odvisno od velikosti tretiranega dela telesa.

LOKACIJA

Storitve izvajamo na lokaciji: Zasavska cesta 3, Litija

Imate več vprašanj? Odgovor lahko najdete med pogostimi vprašanji.

Š

KAJ LAHKO PRICAKUJETE

Prva terapija

Po 7-14 dneh dlake

začnejo odpadati

Druga terapija

Dlake počasneje

ponovno rastejo

Tretja terapija

Vsaka ponovna rast

postane tanjša

Četrta terapija

Britje je potrebno le

enkrat na 6 tednov

Peta terapija

Koža je mehka - dlačni

mešički se zmanjšajo

Šesta terapija

Vraščene dlake in izpuščaji

pri britju so redkejši

Sedma terapija

Razmak med terapijami

se začne povečevati

Osma terapija +

Po potrebi nadaljujte z

zadnjimi terapijami

NAŠE APARATURE

Na trgu obstajajo številne aparature, ki nam obljubljajo varno odstranjevanje dlak. Med seboj se razlikujejo po učinkovitosti, varnosti in kvaliteti.

Navadno se laserji delijo na medicinske in "nemedicinske" laserje. Slednji se večinoma uporabljajo v kozmetičnih salonih (IPL - Intense Pulsed Light) in kot prenosne aparature za domačo uporabo. Za omenjene je značilno, da delujejo z manjšo močjo in so posledično manj učinkoviti. 

V SISU zobozdravstvo in medicina uporabljamo najnovejše diodne laserje, ki spadajo v skupino medicinskih laserjev.

Elysion PRO je najnovejša diodna laserska naprava, ki je zelo napredna in se uporablja za trajno odstranjevanje dlačic na obrazu in telesu. Deluje na zelo močen način s 3500 W moči ter ima poseben sistem hlajenja, ki ohranja temperaturo aplikatorja pri prijetnih 5 stopinjah Celzija med celotnim postopkom. S tem dosežemo popolnoma nebolečo izkušnjo, hkrati pa je tudi zelo učinkovita.

Aparatura - Laser - Lasersko odstranjevanje dlak - Elysion PRO

CENIK STORITEV

POSAMEZEN
TRETMA

PAKET:
3 TRETMAJI
(-15%)

PAKET:
6 TRETMAJEV
(-30%)

OBE NOGI

150 EUR

380 EUR

630 EUR

OBE GOLENI

90 EUR

230 EUR

378 EUR

PAZDUHI

50 EUR

125 EUR

210 EUR

BRKI IN BRADA

50 EUR

125 EUR

210 EUR

MED OBRVMI

30 EUR

75 EUR

125 EUR

BIKINI

50 EUR

125 EUR

210 EUR

BRAZIL

70 EUR

180 EUR

295 EUR

HRBET

150 EUR

380 EUR

630 EUR

PRSA IN TREBUH

150 EUR

380 EUR

630 EUR

OBE ROKI

90 EUR

230 EUR

378 EUR

VSE LOKACIJE

300 EUR

765 EUR

1260 EUR

*vklj. brezplačni posvet ob 1. obisku

Zobozdravniška ordinacija - Čakalnica

 "Zdaj se lahko za vedno poslovite od nenehnega britja, bolečih epilatorjev, voska in trakov, vraščenih dlak, srbečice in mozoljev."

"Strokovno opravljena storitev, zelo prijazno osebje in odličen rezultat. Na uvodnem posvetu so mi razložili vse, kar me je zanimalo. Priporočam 100%"

Andreja Končar - Google odziv

KAJ PRAVIJO NAŠE STRANKE

Preberite več odzivov na...

Google odzivi
Pogosta vprašanja
 • Ali lahko trajno lasersko odstranjevanje dlak poškoduje mojo kožo?
  Ob pravilni in strokovni uporabi medicinskega laserja, s katerim upravlja usposobljeno osebje in ob upoštevanju navodil po posegu, je skrb o poškodovanju kože ali okoliških tkiv povsem odveč.
 • Kako vem, ali je lasersko odstranjevanje dlak primerno zame?
  Lasersko odstranjevanje dlak je primerno tako za ženske kot za moške, pri vseh pa se včasih pojavijo določene omejitve. Primer takih omejitev je zelo veliko število pigmentnih znamenj. Z laserjem prav tako ne odstranjujemo dlak, ki rastejo iz pigmentnih sprememb, dlak na področju tatoo-jev ali permanentnega ličila. Laserskega posega ne izvajamo na koži, ki je nagnjena k nastanku keloidnih brazgotin, pri aktivnih okužbah in pri poškodbah kože.
 • Ali lasersko odstranjevanje dlačic boli?
  Ker je bolečina individualno pogojena, je postopek laserskega odstranjevanje dlak za nekatere ljudi lahko nekoliko boleč. Aparata, ki ga uporabljamo, imata že vgrajen sistem za lajšanje bolečine s predhodnim hlajenjem. Bolečino dodatno blažimo s sprotnim hlajenjem in prilagajanjem hitrosti izvajanja terapije.
 • Koliko časa traja, da vidim rezultate?
  Rezultati bodo vidni že po prvi terapiji, saj bodo dlake, ki smo jih tretirali z laserjem, zrasle le še do določene dolžine in odpadle. Po nekaj tednih bi morali opaziti vsaj 25% manjšo in počasnejšo rast dlak. Rezultati so najhitreje vidni na področjih, kot so bikini, pazduhe, brazil in noge, kjer so dlake najmočnejše.
 • Kako pogosto se izvajajo terapije?
  Ker so dlačice v različnih fazah rasti, vsakokrat lahko uničimo le tiste dlačice, ki so v aktivni fazi rasti. Lasersko odstranjevanje dlak se zato opravlja na 4 – 6 tednov, odvisno od tega, na katerem predelu telesa se izvaja. Koliko dlačic bomo lahko odstranili, je odvisno od tipa kože, mesta odstranjevanja ter barve in gostote dlačic. Na posvetu vedno pristopimo individualno in se vam posvetimo ter vas seznanimo z rezultati, ki jih lahko pričakujete in predlagamo število terapij, ki vam bo prineslo željen učinek. Za popolno ustavitev rasti dlak je navadno potrebno opraviti 6–8 ponovitev laserskih tretmajev.
 • Kakšen je vpliv laserskega odstranjevanja dlak na žleze na področju pazduh in bikinija?
  Laser, s katerim izvajamo terapije odstranjevanja dlačic nima vpliva na delovanje žlez na področju pazduh in dimelj.

POGOSTA VPRAŠANJA

*vklj. brezplačni posvet ob 1. obisku

bottom of page