top of page
Zobozdravniška ordinacija - Recepcija

ESTETIKA OBRAZA

KOREKCIJE OBRAZNIH LINIJ S POLNILI IN BOTOKSOM.

S SODOBNIMI POSTOPKI LAHKO OHRANJAMO MLADOSTEN VIDEZ.

Še danes imajo ljudje pogosto napačno predstavo, da je uporaba estetskih posegov, kot so polnila in botoks, enako kot popolnoma omrtvičen obraz ali pa prekomerno napolnjene ustnice. No, temu že dolgo ni tako!

Dandanes se sodobni postopki za estetiko obraza v rokah pravih strokovnjakov uporabljajo predvsem za ohranjanje mladostnega videza in korekcije motečih potez. Dober izvajalec zna postopke uporabiti na način, da je obraz videti svež in pomlajen in ne umetno korigiran. 

Pri nas smo usmerjeni predvsem v dve storitvi estetske medicine, in sicer v aplikacijo hialuronskih polnil in botoksa.

HIALURONSKA POLNILA

Tkiva obraza s staranjem izgubljajo naravno vlažilno snov, imenovano hialuronska kislina, ki je glavni del medceličnine našega telesa. Z uporabo polnil obrazu povrnemo obliko, svežino, odstranimo globoke gube in izboljšamo kakovost kože. 

Pred aplikacijo kožo pripravimo, namažemo topikalni anestetik in izvedemo aplikacijo. Postopek traja od 30 do 60 min. Učinek traja 6 do 18 mesecev. 

V ambulanti uporabljamo polnila znamke Teoxane.

BOTOKS

Botulinum toksin je učinkovina, s katero hitro, varno in učinkovito zakrijemo moteče drobne gubice na čelu, med obrvmi in okoli oči, nekoliko pa lahko privzdignemo tudi starostno spuščene zunanje dele obrvi ali navzdol ukrivljene kotičke ustnic. 

Pred aplikacijo kožo pripravimo, namažemo topikalni anestetik in izvedemo aplikacijo. Postopek traja od 15 min. Učinek je viden po enem tednu in traja 4 do 8 mesecev. 

2Q4A3385_edited.png
Zobozdravnica ogleduje rentgen sliko zob

RAZLIKA MED BOTOKSOM IN POLNILI

BOTOKS

Botulinum toksin je zdravilo, s katerim relaksiramo mišice. Ker slednje niso napete, izginejo gube nad njimi.

Aplicira se najpogosteje v predel nad, med in okoli obrvi.

POLNILA

Vsebuje hialuronsko kislino, ki je naravni sestavni del kože, vendar tekom življenja izginja iz našega telesa. S polnili dodamo tkivu volumen. 

Aplicira se v predel lic, ustnic, nosu in brade.

REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN

Ob vašem prvem obisku v našem centru vam nudimo BREZPLAČNI uvodni pregled.

Veselimo se vašega obiska!

bottom of page